Möte med El-Håkan

I dag var våran elektriker här. Han verkar vara väldigt bra, men dyr. Men han visade upp ett par arbeten som han hade gjort och det var imponerande saker. Bla fick vi se bilder från Nicklas Alexandersson´s hus (ja ni vet snyggingen i IFK) som dom har byggt i Långedrag. Ca 500kvm stort.

Jag tycker det är skönt med folk som verkligen går in för sina arbeten. Han svarade i telefon med namnet el-Håkan,så fort han ringde till någon. Ja hallå, det är din kusin el-Håkan här...Ska också börja med den tror jag. Konditor-Sandra här...

Vi hade velat skjuta på våran husleverans med 2 veckor som jag tidigare skrev men det var inte möjligt så nu står vi här och börjar bli lite smått panikslagna, våran sprängare Ted som vi bestämde träff med i Onsdags hörde aldrig av sig. Fick reda på idag att han är i Spanien på golfresa och kommer hem nästa Söndag så då sätter vi förhoppningsvis igång veckan efter det. 

David och Matte var uppe vid tomten och skulle såga ner en del träd men dom kom inte så långt för motorsågen la va...vi har haft lite otur men vi hoppas att det vänder snart och att tomten är färdig nnan huset kommer om ca 6veckor.

// Sandra


Förskjuten leverans

På Onsdag så skriver vi kontrakt med sprängaren som ska fixa i ordning våran tomt.  Efter att vi fick bygglovet så har allt gått superfort. Det är David som sköter  allt vad innebär i att få tag på sprängare, elkillar och kvalitetsansvarig så han har mycket just nu men det är bara roligt.

Huset skulle komma v.10 men vi har valt att få det levererat v.12 i stället vilket känns skönt. Kändes lite stressigt innan.
 På Fredag så åker David och hans ena bror Matte upp till tomten och rensar bort träd och dylikt som måste bort innan sprängaren tar över.
David ska ta med kameran så det kommer lite bilder snart.

----

RSS 2.0