LITE NYTT!

Japp, idag blev det en sväng med syster Anna till Bäckebol för att köpa dynor till utemöblerna. Ville egentligen ha gröna men hittade i stället blå/bruna som jag fastnade för. Fanns likadana fast lila/rosa som var snygga också men det fick bli blått. Det är ju rea överallt, så även på jysk så 125:-/st var väldigt bra!



Hittade även dessa fina lyktor i en annan affär, 50% rabbat så endast 12:-/st!



---

BADA!

Ja Oscar älskar ju att bada så häromdagen så köpte vi en minipool till honom som han fick inviga igår. Den kostade bara 80kr men när vi kom hem och fyllt den med vatten så läcker den...inget kvitto heller så vi får väl köpa en ny snart.
Men bada det kunde han iaf, det behövs ju inte så mycket vatten för minimänniskor=)
Jag fyllde i vattnet dagen innan så det fick stå sig och bli lagom varmt så fick han bada på eftermiddagen igår. Behöver jag säga att han älskade det? Började sprattla med en gång och satt och skrattade hela tiden. Sötnos!



Så här gott får man sitta efter ett härligt bad:



---

MIDSOMMAR 2010

Årets Midsommar började med några timmars jobb för mig, sen hem och förbereda inför kompisarnas ankomst. Dom kom runt två och då gick vi ner till sjön där det var dans och lottodragning. Det var strålande sol om än lite kalla vindar men inget regn iaf!






Vi gick hemåt och tände grillen och busade med barnen innan det var dags att äta. Det blev färskpotatis, grillat, sill, ägghalvor, sallad och till efterrätt blåbärspaj. Tanken var att senare på kvällen äta jordgubbar och grädde men vi var alldeles för mätta för det så jag gjorde såhär istället:


Visst ser det smarrigt ut?

Vi satt uppe till halv ett ungefär och Oscar passade på att ta sovmorgon i morse så vi fick sova till åtta. Perfekt!
Dagen idag har varit lugn med strålande sol så David och Daniel fortsatte med staketet så snart är altanen helt färdig! Ska bli så skönt och det blir såååå fint!



---

BLOMMOR

Åh vad jag älskar att fotografera! Speciellt nu på sommaren när allting står i blom. Det är så vackert! Funderar på om det finns någon fotokurs i Kungälv, skulle vilja lära mig kameran mer och jag är ingen som kan läsa mig till saker-jag måste bli visad. Är ingen teoretisk person överhuvudtaget även om jag önskar det ibland.

Vi gick ut på en kvällspromenad i Måndags och kameran följde såklart med. Några av bilderna som jag tog:









---

Mamma eller möjligtvis Bitte, vet ni vad detta är för blomma? Lite kass bild för det kom en bil precis när jag skulle ta kort men ni kanske ser ändå?


TREVLIG MAMMADEJT

Igår träffade jag två mammor som jag har pratat med på en sida som heter Familjeliv, vi träffades i motionsspåret i Kungälv och tog en långpromenad med våra små. Det skiljer bara några dagar mellan barnen vilket jag tycker är roligt för vi känner ingen som har någon i Oscars ålder. En av Mammorna hade jag träffat några gånger innan, vi gick på samma föräldrargrupp så det lugnade mina never lite för det kändes lite som en blinddejt=) Men jag hade inget att vara orolig för-supertrevliga båda två och snälla barn har dom också. Vi ska försöka göra det till en vana att träffas varje Tisdag för en promenad och fika.
Det som var mindre roligt var att Oscar inte alls var på humör-vad hände där? Min lilla solstråle var grinig och ingenting passade-sen tappade klantiga jag hans napp på vägen och ingen extra hade jag med mig så han skrek nästan konstant. Försökte muta honom med kex och majskrokar men han slukar ju dom på några sekunder så det var inte länge han var nöjd stackarn. Vi stannade för att fika och då blev han glad när han fick komma upp i min famn men när vi skulle promenera till bilarna så var han supertrött och skrek nästan hela vägen tills han somnade av utmattning...

Nu på kvällen så var jag och handlade och överst på inköpslistan stog det-NAPPAR. Kokade är dom nu och ska ner i skötväskan med en gång!


Bild: Sandra Hellström
En gammal bild som inte har något med inlägget att göra men ett inlägg utan bild tycker jag är ganska så tråkigt!

---

JAG OCH MINA RISGRYN

Nu börjar dom synas ordenligt mina små risgryn och jag tycker det är jätteroligt att bita på skeden när jag äter men allra roligast är att bita Mamma i fingret.




Suddig bild men visst är mina tänder söta?

---

JAG TÄVLAR

Jag tävlar hos Fru Evelina om ett namnsmycke från Kiddoz

---


SOM EN SAGA

SÅ vackert! Jag tycker att allt som har med bröllpet att göra har varit för mycket men kunde ändå inte låta bli att snegla lite på tv:n i Lördgas och har sett en del klipp idag för det är ju faktiskt en något smått otrolig saga som egentligen bara hör hemma i Sagoböckerna som har blivit verklighet. Daniel har gått från groda till Prins och störst av allt ÄR faktiskt kärleken!


http://www.youtube.com/watch?v=mef_mIoXAD0

---


RÖSTA PÅ OSS!

Gå in på den här länken och rösta på vårat bidrag!

http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?search=david+johansson

Sök på mitt namn Sandra Hellström och rösta gärna där också....man kan rösta en gång per dag, glöm inte det=)

---

NAMNKALAS

Segt med uppdateringar på den här sidan men jag kan inte bestämma mig för om den ska finnas kvar eller gå i graven....

---

Om vi backar tiden 14 dagar så hade vi namnkalas för Oscar som var väldigt lyckat. Vi gjorde inget märkvärdigt av det, det blev fika och tårta och egentligen så skulle vi ha tänt ljus för Oscar med hans namn på men det blåste storm ute så det fick vi hoppa över. Oscar var glad som vanligt och tyckte att hans presenter var toppenfina. Tack alla för att ni kom och firade Oscar på hans dag och tack för alla fina presenter.



   

   

   

Har tyvärr inte bilder på alla presenter då kamerabatteriet dog men TACK igen för alla fina gåvor!

---

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

Världens bästa Oscar!

Världens bästa Oscar!

Född:2009-11-08 i Västra Götalands län
Vikt:3260 gram
Längd:48 cm

Underbar och älskad.

/David och Sandra

---
Om det är någon (typ Anna?) som har möjlighet att skriva ut annonsen till oss så skulle det vara mycket uppskattat!

http://www.viforaldrar.se/nyfodda/view.xml?id=5165&start=0&key-word=


UNDERBAR DAG!

Åh vilken underbar dag vi har haft det idag! Åkte till Helena och Hannes och sen kom Tina och Noha. Vi satt ute ett bra tag i solen och det var härligt. Sen blev det supergod sallad till lunch och god kaka till efterätt och sedan ut i solen igen, har fått rätt mycket färg i ansiktet och på armarna. Me like! Grabbarna lekte med allt möjligt, stenar var väldigt intressant för Noha.



Oscar fick provsitta Hannes fräcka motorcykel och jag kan nog tänka mig att Pappa David kommer att köpa en sån till honom om något år eller så=)



Oscar var glad, såklart!

Tack tjejer för en underbar dag!

---
Det är underbart att vara Mammaledig!


RSS 2.0