SÄLJES!

Nu säljer vi denna underbara gungstol. Den är otroligt fin men den fyller ingen funktion så ut med den och sen in med något annat. Vad det är vet vi inte än.

http://www.blocket.se/goteborg/Gungstol_aggskalsvit_26521125.htm?ca=15&w=1




DET BÄSTA EVER!

Såg ca två minuter av så ska det låta i morse när reprisen gick och åh vad glad jag blev av detta!! Satt och skrattade som bara den och har väl sett klippet ca 10 gånger idag=)



---

MAJA

"Jag skulle dö istället för Oscar för jag har levt mycket längre än honom."

Hon menade alltså att hon skulle offra sig själv om det betydde att Oscar fick leva, flickan är snart 9år och kusin till Oscar. Tyckte att det var så gulligt sagt för hon tycker ju att hon har levt mycket längre än Oscar. Söta Maja!


Det är så härligt att se alla runtomkring Oscar, hur älskad han är och hur mycket alla uppskattar honom och erbjuder sig att vara barnvakt, ringer för att få komma och gosa med honom och går in här och följer oss. Det betyder jättemycket för oss ska ni veta! Tusen tack!



Mr blue eyes

---

ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET

Oscar är på sitt bästa humör. Han är alltid glad (ja nästan iaf) och det är så härligt att han skrattar på riktigt när man busar med honom. Och nej, det är ingen mansröst det är bara jag. Vet inte vad som hände=)




---

NOSTALGI

För nästan exakt ett år sedan spelade jag min sista innebandymatch. Ibland saknar jag det, ibland inte...

Här är en text från min gamla blogg:


Att fånga bollar va min grej, det tog några år att förstå. Det var inte förräns jag var 13 år som jag först ställde mig i den röda kassen för första gången. Jag visste knappt var Innebandy var men när syster Anna hade seriepremiär så blev jag i princip tvingad till att stå i mål. Brist på målvakt? Jo men visst.
 Utan att ha gjort en enda träning, om inte den i vardagsrummet räknas, då jag stod på en kudde, som då agerade knäskydd och Anna försökte visa hur jag skulle hålla händerna och försöka röra på benen samtidigt!
 Sen sköt hon på mig också, utan hjälm. Skulle man ha det? Hon träffade mig i pannan stenhårt. Oj, hur skulle det här gå tänkte nog vi båda. Men seriepremiären kom. Hur och var skulle kläderna sitta? Uppvärmning? Springa?! Jag ska ju bara stå i mål lite grann....Premiären spelades mot Karhu IF. Dåtidens Pixbo (nästan). Jag kommer inte i håg så mycket av matchen, jag vet att vi vann med 6-4. Och jag minns också att min tränare skrek till mig under matchen....Sandra, ställ dig upp när du kastar...jaha...får man det?

-----

Min lilla familj har varit så grymma vad gäller stöttningen i våran Idrott. Hämtning,lämning. Sent, tidigt. Men alltid där. Är dom inte på läktaren så är det något som saknas. Det tillhör ju. Och har gjort det sen första början.

Tack!



Suddig bild men me in action i kvalet till Elitserien -09


Mot Olofström.


Mot Olofström.


LINTOTT

Vi har en blivande lintott här hemma. När han föddes så hade han ganska mycket hår, väldigt mörkt precis som jag hade när jag föddes men nu börjar det gå mot det ljusare hållet och han kommer nog att bli väldigt blond precis som hans far var när han var liten. Jag måste säga att det känns konstigt att se Oscar så ljus med tanke på att jag och David är ganska mörkhåriga, men som sagt, han är lik sin far när det gäller allt annat så varför skulle han inte bli det på hårfärgen=)



---

LITEN MEN COOL

Nu när det börjar bli lite varmare ute har vi gått över till jacka på Oscar istället för overall. Det verkar som att han tycker om det för han blir mer rörlig och händerna blir fria vilket betyder att han kan suga på dom ännu mer=) Så nu är det mössa, jacka och lite tjockare byxor som gäller.


Såhär cool ser han ut nu. Sötaste tröjan/jackan med minitiger på som han har fått från Mormor.
Vantar har vi med oss men har är alltid varm som en kamin så dom har inte behövts ännu...




---


SLADDA FÖRBI

Idag har vi tagit det lugnt, vi mår inte riktigt bra. Oscar är nästan helt frisk nu och det är det viktigaste men David har varit krasslig i veckan och nu börjar även jag att bli det. Vi ville komma ut en sväng ändå så vi åkte in till Kungälv och tog en promenad och åt lunch vilket var mysigt, snön börjar smälta bort ordentligt här nu och vi hade hela 7,4+ grader idag vilket verkligen kändes! Men jag blir förbannad på dessa hundägare som tror att det dom inte plockar upp efter hunden försvinner bara sådär! Nu ligger det bajs överallt som tinar upp och sprider en äcklig doft vart man än går, vidrigt!

Innan vi åkte till Kungälv så sladdade David´s föräldrar förbi på en kopp kaffe. Dom ville såklart gosa med Oscar och han var på strålande humör som vanligt och charmade dom som bara han kan=) Han fick en jättefin bil, tack så mycket!



Här är även kläderna som Oscar fick av Moster Anna igår.


Pyjamas med brandbilar på.


Och såklart, bästa laget Man United.

---

MYSIG DAG

Idag har vi haft en mysig dag här hemma. Först kom Anna och Elin på besök, Elin var så söt för  hon hade valt ut blommor till mig i affären som hon trodde att jag skulle tycka om och det gjorde jag såklart! Rosa och fina står dom nu på köksbordet, det ser väldigt hemtrevligt ut så jag ska nog börja köpa hem en bukett i veckan, kanske bättrar det på vårkänslorna lite...




Anna var i Ullared i Söndag´s och hittade det här fina hjärtat som ska hänga på dörren till Oscar´s rum.
Han fick även en fin body och en fin pyjamas, tack Moster!

Runt lunch kom Tina och Noha och Helena och Hannes så det var full rulle här i några timmar, vi åt pastasallad och lekte med våra små, vi skulle egentligen tagit en promenad men det var så tråkigt väder. Vart tog vårsolen vägen?
Tack alla för en trevlig dag!

---

OSCAR "PRATAR"

Oscar har börjat låta väldigt gulligt dom senaste dagarna. Vi tror att han  har börjat upptäcka sin röst men det känns lite tidigt, hur som helst så låter det så härligt!!




---

JAG TÄVLAR

Jag tävlar hos Evelina om en barnmössa till Oscar från VarUnik



Nu håller vi tummarna så vi vinner!


ÅH, ASFALT!

Igår var vi ute på en långpromenad i solskenet, underlaget varierar kraftigt men nu börjar asfalten att synas mer och mer och det blir lite längre promenader än tidigare vilket är skönt!


Dålig bild men det är rena isbanan...


På vissa ställen ser det ut såhär...mycket bättre!

---

LITEN SJUKLING

Här hemma har Oscar fått sin första förkylning, näsan rinner, det rosslar och han hostar. Humöret är det inget fel på även om han är lite extra kelsjuk och lite hängig just nu. Vi hade behövt en nässug till stackaren så det hade blivit lite lättare att andas för honom men än så länge går det bra när han äter. Apoteket har inte öppet här på Söndagar så det får vi köpa i morgon, Ica Maxi håller på att bygga ett hemapotek vilket är väldigt bra men det hade gärna fått vara färdigt nu=)


Som sagt, glad men lite röd runt ögonen och snorig. Stackars liten...


Gröt har han fått idag och det är gott!

---

1 ÅR

Idag är det ett år sedan vi fick reda på att det hade flyttat in någon i min mage. Det visade sig vara en helt underbar och ljuvlig liten gosse. Han är såklart det bästa som någonsin har hänt oss och vi älskar honom så oändligt mycket.









USCH!

Idag har jag gjort massa puréer till Oscar, majspuré, broccoli och en kyckling med rotselleri och morot. Den senare ska han få börja med om ett tag när han har vant sig vid vanliga puréer men det är bra att ha i frysen. Han fick smaka på broccolipurén men den var inte populär. Får testa om några dagar igen och se om han ändrar sig.


Usch!! Broccoli!!

Jag fick ett jättebra häfte från BVC om mat som man kan börja ge från 4 månader och uppåt, massa bra recept och tips om smakportioner.






Såhär ser det ut, redo att frysas in och sen är det bara att ta ut det man behöver. Perfekt!

Jag kom hem från träningen strax efter sju, väldigt bra pass måste jag säga och jag ska boka upp mig på det passet nästa vecka redan nu för det är omtyckt av fler än mig. Vi gick igenom nästan hela kroppen i olika stationer i ca en timme, väldigt bra instruktör och jag ser fram emot nästa veckas pass.

---


MATVRAK

I Tisdags var det dags för BVC besök för vägning och mätning av Oscar. Nu väger han 7100g och är 64cm, han ligger bra på sin kurva som har gått spikrakt uppåt men nu börjar jämna ut sig. Han har börjat med gröt på morgonen kombinerad med amning, behöver jag ens skriva att han tycker om det? Haha, matvrak är vad han är. På eftermiddagen får han lite puré och det älskar han det med.

Igår var det Mamma-barngympa för oss, efterlängtad sådan då jag inte har kunnat komma iväg för att min bil är sönder men den skulle lämnas in igår så David körde den till verkstan så skulle jag hämta  upp honom men när vi kommer till verkstan så är det stängt, halv fem en vardag! Vi gör ett nytt försök idag och hoppas han är där, nu är jag trött på att vara utan bil...

Senare ikväll blir det träning för mig. Utan barn denna gången, ska till gymmet på gruppträning. Första gången jag går så det ska bli spännade, passet heter FYS och håller på i en timme. Antar att jag kommer att ha träningsvärk i morgon men det gör inget...jag gillar det!





---

VAD VORE JAG UTAN DINA ANDETAG

Han börjar bli stor nu våran kille. Jag brukar längta efter nästa steg, att han ska äta gröt, lära sig att sitta själv osv men samtidigt så längtar jag tillbaka till då han var nyfödd. Det är något speciellt med den allra första tiden hemma med en liten och ibland önskar jag att man kunde vrida tillbaka klockan och njuta ännu mer!



Idag, 4 månader.

  
3 månader                   2 månader                    1 månad


Nyfödd

---



SÖNDAGSMIDDAGAR

Har helt glömt av att skriva om förra helgen , jag och David var på bio. Avatar, den var riktigt bra! Moster Anna var barnvakt i några timmar och det var verkligen skönt att bara vara två för en stund. Oscar är världens snällaste pojke och var så även då.

På Söndagen var vi hemma hos David´s föräldrar på Söndagsmiddag, det blev god mat och massa gos med Oscar såklart!

Denna helgen har varit lugn, vi åkte in till Kungälv i Lördags för lite shopping men det slutade med att vi träffade på några kompisar som skulle fika och helt plötsligt var vi 17 personer!! och tog upp hela cafeét ha ha ha!

Igår blev det ännu en Söndagsmiddag men denna gången hemma hos min Mamma, Söndagmiddagar är underskattade! Husmanskost när den är som bäst!

Ute skiner solen och det blir en promenad lite senare, försöker alltid att gå ut strax innan 14.00 för då börjar programmet Christer i P3 som jag älskar att lyssna på.
Nu har jag precis tagit kort på Oscar, han har fin skjorta och fluga på sig. "Lillkillen" blir hela 4 Månader idag! Bilder kommer senare.



---


VÅRAN SÖTNOS

Kan man bli mycket sötare än så här? Tror inte det!





---



SOL!

Underbart väder! Solen skiner,inte ett moln på himlen och 1+ ute så det blev en härlig promenad på ca 1timme. Det är lite svårt att gå på vissa ställen då det är ren isbana, tur att man har vagnen att hålla sig i men det får gärna börja smälta bort nu så promenaderna kan bli längre.



BILDER

Jag hoppas på många soliga dagar så man kan börja fota lite mer, just nu är det så tråkigt ljus men snart...åh längtar!










Alla bilder är tagna av mig eller David

---



ÅH SÅ GOTT!?

Idag har Oscar börjat med smakportioner. Det blev morotspuré och han verkade förstå på ett ungefär hur man skulle svälja, han gjorde lite grimaser men vi tror att han tyckte om det i alla fall.







 

---


RSS 2.0