8 dagar kvar...

Ja, nästa Ondag kommer huset. Vi var uppe i Söndags och kollade och då såg det ut såhär.



Och nu idag åkte vi förbi en sväng och det har hänt gerejer, idag höll dom på med kantelementen och isoleringen och på Fredag gjuts själva plattan.






---


Leverans...

Inte av huset men av mina saker jag beställde här i från.

Jag tycker att det är onödigt att ta kort på mina saker när det redan finns fina kort på dom på hennes sida.


Foto: tildasmamma.se 

Ett zinkhjärta att dekorera fina fat med, vill jag inte att God Jul ska synas så vänder jag bara på det och kan därför använda det året runt om jag vill.


Foto: tildasmamma.se

En hängare att ha på väggen, vart den ska sitta vet jag inte än men jag föll pladask och för 99:- blev den min.


Foto: tildasmamma.se

2 st ljuspåsar. Man sätter i en glasskål i påsen och sen ljus, jag tyckte att dom var helt underbara på bild men blev lite besviken då mina påsar var i två helt olika tyger och två olika spetsar runt kanten. Den ena påsen var kritvit och den andra åt det gulare hållet så nästa gång ska jag nog försöka mig på att sy själv...


----


Här är min lyckta som jag hittade på Maxi, jag är helt inne på att ha en lantlig stil i huset vilket jag trodde att David skulle vara helt emot men det verkar som att han också är inne på det vilket känns väldigt roligt.



  
Foto. Jag


---

Måste börja i tid...

Nu har jag beställt lite saker till huset. Inredningssaker alltså. Jag hittade en jättefin blogg och tjejen som har bloggen driver också en liten butik över nätet och efter att ha kikat runt lite så klickade jag hem fyra underbara prylar...

Så nu väntar jag på min beställning från Skellefteå och när den kommer så kommer jag såklart att visa er.

Under tiden kan ni gå in här och kolla in hennes blogg.

Jag hittade en jättefin lykta på Maxi av alla ställen som jag inte kunde låta bli att köpa så nu står den här redo att fofograferas och såklart användas men det får den vänta på ett tag....




---


Nu börjar vi!

Idag började dom så smått att fixa lite med tomten för att förbereda inför sprängningen nästa vecka. Nu känns det verkligen jätteskönt att vi har börjat. 





---


Hårda tag

Vi har haft väldiga problem med våran sprängare som har varit helt omöjlig att få tag på. Om 4 veckor så kommer vårat hus vare sig grunden är klar eller ej så i går fick jag nog och mejlade honom...

"Hej!
 
David och Sandra här som ska bygga hus i Duvesjön. Vi pratades vid för några veckor sedan då du lovade att utföra det arbete som krävs för att vårat hus ska kunna byggas. Vi har försökt att få tag på dig extremt många gånger och nu börjar vi känna en oerhörd stress inför våran husleverans som kommer om 4 veckor. Vi vet att vi inte har något kontrakt skrivet men du lovade att du kunde utföra arbetet och därför har vi såklart inte anlitad någon annan. Det vi funderar på nu är om du verkligen vill utföra det här jobbet överhuvudtaget för helt ärligt så verkar det inte så. Vill du eller kan du av någon anledning inte utföra jobbet så sätter du oss i en knipa som vi inte trodde var möjlig och att hitta någon entrepenör med såhär kort varsel är helt omöjligt för oss.
 
Ring oss omedelbart."

Det hjälpte, i morgon börjar dom skala av tomten från alla småträd och dylikt och på Tisdag eller Onsdag nästa vecka påbörjas sprängningen. Ska bli grymt roligt!

I bland lönar det sig att vara tuff...


RSS 2.0