LISEBERG

I Söndags så begav vi oss till Liseberg med Anna, Olle, Mamma, L-O och Daniel. Vi promenerade runt, spelade lite, åt glass och åkte lite grann. Det började regna när vi kom dit men det höll som tur var inte i sig och när det var dags att gå hem så kom solen fram och det blev riktigt varmt. Skönt!

Jag hade ingen tur alls med spelet och kammade noll. Bättre tur hade L-O som vann massa godis och så vann han en bil till Oscar.


Sen vann Mamma på samma hjul så Oscar fick ett paket till. Med bilar såklart!
Det var tur att Mormor och Morfar var med sa Oscar när vi kom hem=)



Såhär gulligt sitter Oscar när det regnar:



---

KORT

Liten börjar ju som sagt bli väldigt stor. Såhär såg han ut tidigare idag när vi tog 8månaderskortet:




Inte helt lätt att ta kort på honom längre.


Körde lite tuppkam med det lilla hår han har.

8MÅNADER

Idag blir Oscar 8månader! Våran bebis börjar bli en stor pojke som lär sig massa nytt varje dag. Han tycker om att vara uppe och gå, helst till spegeln i hallen för då kan han pussa på sig själv. Säger vi "puss" så pussas han, sötnosen!




Han tycker om att stå och luta sig mot saker och klarar av att stå mot någonting i några sekunder.


Dricka själv ur pimugg är en sak han precis har börjat med.


Krypträningen går sådär, att ligga på mage har aldrig varit hans grej riktigt men han gör framsteg där också.


9690g och 71cm lång. Stabil med goa lår, kinder och mage man kan klämma på. Så det ska vara!

DET VAR VÅRAT GRÖNSAKSLAND...

I morse när jag stog och gjorde välling till Oscar så tittade jag ut genom köksfönstret, samma procedur varje dag och inget roligt har jag sett. Tills idag! Där stog ett litet rådjurskid och åt ca 50 meter ifrån vårat hus. Gick därifrån och Oscar fick mat, jag gick för att skölja ur flaskan och tittar ut genom rutan och ser nu tre rådjur! Två kid och vad jag antar var mamman står och äter. Tar lite kort från köket men går sen ut för att ta lite bilder, blev sådär även om dom var nära. Måste ha ett bättre objektiv till kameran.
Dom traskade runt och brydde sig inte om att jag var hyffsat nära, dom gick in till grannens tomt och började äta och gick sen vidare. Så söta!



Antar att det är dessa tre söta sakerna som har ätit upp hela vårat grönsaksland...
Två sockerärtsskidor var allt vi fick, salladen är uppäten och delar av morötterna nertrampade. Tråkigt. Nästa år måste vi sätta nät över grönsakerna, fult men då kanske vi får äta något också=)


Dom var goa iaf...

RSS 2.0