Vi väntar

Idag var David så sugen på att kolla på tomten igen så vi åkte dit en sväng för att kolla så att den fanns kvar=) Och det gjorde den såklart. Den står där och väntar på att vi ska sätta igång och det gör vi med. Det som händer just nu är att vi har gjort klart våran planritning som Fiskarheden ska rita upp en A-ritning på som vi sedan kommer att söka bygglov på.
Det borde inte vara nåt krångel med bygglovet för det huset som vi ska ha har andra redan byggt likadana och har dom fått igenom sitt, så får vi igenom vårat.

Tvärs över gatan från våran tomt ligger precis ett sånt hus som vi ska ha, enda skillnaden är att dom har garaget i hopbyggt med huset. Vårat garage ska vara fristående.

Vi har pratat flera gånger med våra grannar till vänster om oss och dom verkar helt underbara vilket känns väldigt skönt. Stackarna väntar på att vårat hus ska bli klart så dom kan planera sin altan men dom har inte bråttom och säger åt oss att vi inte heller ska ha det. Ta gärna mer tid än vad som krävs på er och tänk efter en extra gång innan ni genomför något är ett av alla råd som vi har fått.



      

Stora bilden: Ungefär såhär kommer vårat hus att bli. Garaget kommer ju inte att vara med...



-----

Är på jakt efter en gungstol så är det någon som har en liggandes någonstans så är jag sugen på att köpa den.



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0