SNÖ, SNÖ OCH ÅTER SNÖ

Ja här kan vi inte klaga på att vi inte fick nån snö i vinter, det kan väl ingen i detta landet egentligen göra men nu får det snart räcka. Alla sköna barnvagnspromenader uteblir vilket är tråkigt både för mig och Oscar så nu längtar vi till VÅREN!





Haha! Kolla in våran grill! Den köpte vi i somras för att kunna få i oss lite mat under tiden det byggdes på huset och vi inte hade något kök. Kvalité urdålig, därför har den fått stå kvar ute.

--

Helgen har gått i ett rasande tempo, som vanligt. I går hjälpte vi Anna och Olle att flytta till deras superfina nya lägenhet. Det var lite pussel att få ihop saker från 2 lägenheter till 1 men det gick smidigt och det var nästan helt klart när vi åkte hem.

Idag blev det en lugn dag med en supergod Söndagsmiddag hos David´s föräldrar som ville pussas och kramas med Oscar. I morgon är det dags för 3 månaderskontroll, vilket betyder spruta för lillkillen. Får se hur han kommer att reagera, stackars liten. Det är vägning och mätning också. Någon som vågar gissa på vikt? Han vägde 5800g för 1 månad sedan. (David´s föräldrar får inte gissa. Farfar Sture har redan vägt honom. Ha ha!)

---



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0